Maja Maria Holeček, dr. vet. med.: Holistično zdravljenje poškodb s homeopatijo

Slogan ene izmed najizkušenejših veterinarjev homeopatov pri nas, Maje Marie Holeček je, »Vračanje k naravi.« Po lastni dobri izkušnji zdravljenja svoje noge se je odločila, da bi zdravila tudi živali. Na dunajski veterinarski univerzi, kjer se je izobraževala, je spoznala odlične predavatelje, ki so jo navdušili nad homeopatijo za živali.

O predavanju

»Homeopatsko zdravimo praktično vse bolezni, tako akutne kot kronične, saj homeopatija obnavlja življenjsko silo organizma, in mu pomaga, da se sam spopada z boleznimi. Homeopatija nikoli ne zakrije določenih znakov bolezni in nima stranskih učinkov, zato lahko brez nevarnosti jemljejo zdravila tudi breje živali in mladički,«

pove Maja Maria Holeček.

Ker je največji izziv homeopatije izmed okoli 4.000 zdravil izbrati pravo zdravilo, saj je zdravljenje vedno individualno, se bo predavateljica v predavanju osredotočila na homeopatska zdravila, ki pomagajo ob različnih poškodbah živalskega organizma. Zelo zanimivo za vse, ki si želite izvedeti o možnostih uporabe naravnih metod za izboljšanje zdravstvenega stanja na minimalno invazivni način brez stranskih učinkov!

Preberite tudi: Homeopatska pomoč pri poškodbah