O nas

Od kje ideja za Naravno zdrav pes – in kam naprej?

Koncept Naravno zdrav pes smo pred slabim desetletjem zasnovali kot povezovalni projekt, namenjen skrbnikom psov, ki jih druži osrednja želja po zdravem in dolgem življenju njihovih psov. Osrednje vodilo Naravno zdravega psa ostaja ves čas ponuditi skrbnikom psov kakovostne informacije o zdravem načinu življenja psov. Tako prek izobraževalnih dogodkov, kjer sem svojo vlogo videla v povezovanju strokovnjakov in tistih, ki jih vsebine zanimajo, kot tudi prek kakovostnih izdelkov.

Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov psov glede uporabe naravnih prehranskih dopolnil, ki so jih razvili veterinarji, homeopati, živalskih nutricionisti in dietetiki, predvsem pa izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi z lastnimi psi so nas vzpodbudili, da skupaj s strokovnjaki zasnujemo izdelke lastne linije Naravno zdrav pes.

Danes najdete naše izdelke na prodajnih mestih po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini. Enega naših uspešnih izdelkov smo kot “private label” razvili za globalno podjetje in bili veseli dobrih povratnih informacij lastnikov psov z več evropskih trgov. Distributerje naših izdelkov že najdete v Španiji, na Švedskem in na Hrvaškem. Trudili se bomo še naprej, da bodo dostopni čim večjemu številu lastnikov, ki želijo le najboljše za svojega psa!

Majdi Kosi, ustanoviteljica Naravno zdrav pes