O nas

Od kje ideja za Naravno zdrav pes – in kam naprej?

Koncept Naravno zdrav pes smo pred skoraj desetletjem zasnovali kot povezovalni projekt, namenjen skrbnikom psov. Osrednje vodilo Naravno zdravega psa ostaja ves čas ponuditi kakovostne informacije o zdravem načinu življenja psov. Tako prek izobraževalnih dogodkov, s katerimi smo v začetku povezovali strokovnjake in vse, ki jih vsebine zanimajo, kot tudi prek kakovostnih izdelkov.

Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov psov glede uporabe naravnih prehranskih dopolnil, ki so jih razvili veterinarji, homeopati, živalskih nutricionisti in dietetiki, predvsem pa izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi z lastnimi psi so nas vzpodbudili, da skupaj s strokovnjaki zasnujemo izdelke lastne linije Naravno zdrav pes.

Že več kot 5 let najdete naše izdelke na prodajnih mestih po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini, poznajo nas v Španji, na Švedskem in Hrvaškem. Trudili se bomo še naprej, da bodo izdelki čim bolj dostopni vsem, ki nas druži osrednja želja po zdravem in dolgem življenju naših psov!

Majdi Kosi, ustanoviteljica Naravno zdrav pes