In kdaj se je vse skupaj začelo?

Hvaležna sem mojim pasjim sopotnikom skozi življenje, da so že pred več kot desetletjem prekinili mojo vsakodnevno rutino in me postavili pred dejstvo, da moram slediti svojim željam. Ker pa pot nikoli ne vodi kar naravnost, me je vodila vse od sprehajanja psov, aktivnega udejstvovanja v kinologiji, do spoznavanja zakonitosti prodaje in trženja izdelkov za pse, organizacije kinoloških dogodkov, večino časa vse to ob službi v obliki prostočasnih aktivnosti. Danes so vse moje aktivnosti tako ali drugače povezane z ljubeznijo do živali, vsi projekti, ki jih ob tem rada počnem, pa so pravi navdih!

Koncept Naravno zdrav pes sem pred nekaj leti zasnovala kot povezovalni projekt, namenjen skrbnikom psov, ki jih druži osrednja želja po zdravem in dolgem življenju njihovih psov. Osrednje vodilo Naravno zdravega psa ostaja ves čas ponuditi skrbnikom psov kakovostne informacije o zdravem načinu življenja psov. Tako prek izobraževalnih dogodkov, kjer sem svojo vlogo videla v povezovanju strokovnjakov in tistih, ki jih vsebine zanimajo, kot tudi prek kakovostnih izdelkov.

Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov psov glede uporabe naravnih prehranskih dopolnil, ki so jih razvili veterinarji, homeopati, živalskih nutricionisti in dietetiki, predvsem pa izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi z lastnimi psi so me vzpodbudili, da skupaj s strokovnjaki zasnujem izdelke lastne linije Naravno zdrav pes – že poznate Pasji kokos in Pasji česen?

Majdi Kosi iz Naravno zdrav pes