O naravno zdrav pes

Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov psov glede uporabe naravnih prehranskih dopolnil, ki so jih razvili veterinarji, homeopati, živalskih nutricionisti in dietetiki, predvsem pa izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi z lastnimi psi so nas vzpodbudili, da skupaj s strokovnjaki zasnujemo izdelke lastne linije Naravno zdrav pes.

Danes najdete naše izdelke na prodajnih mestih po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini. Enega naših uspešnih izdelkov smo kot “private label” razvili za globalno podjetje in bili veseli dobrih povratnih informacij lastnikov psov z več evropskih trgov. Distributerje naših izdelkov že najdete v Španiji, na Švedskem in na Hrvaškem. Trudili se bomo še naprej, da bodo dostopni čim večjemu številu lastnikov, ki želijo le najboljše za svojega psa!

V številnih specializiranih trgovinah za male živali in prodajnih mestih veterinarskih klinik najdete naše štiri izdelke:

ZLATI KOKOS, ki je namenjen aktivnim psom in pasjim veteranom zaradi podpore sklepom in vpliva na hitrejšo regeneracijo organizma; psi ga obožujejo, lastnike pa spominja za “zlato pasto”, le da so namesto peperina, ki je lahko ob dolgoročnem dodajanju škodljiv, dodali ingver, ki pripomore k absorbciji kurkume.

PASJI KOKOS, ki je bil ciljno razvit za sijoč kožuh in zdravo kožo, ki jo tudi vlaži (učinek zelo hitro viden v primeru suhe kože in prhljaja), sicer pa nudi številne vitamine, esencialne maščobe, blagodejno vpliva na prebavo ter izboljšuje pigmentacijo.

PASJI ČESEN, ki je bil ciljno razvit za krepitev imunskega sistema, saj deluje česen protivnetno in proti zajedavcem, zaradi česar je tudi zelo aktualen v sezoni klopov.

PSYLLIUM-FLAX pa se priporoča živalim z občutljivo prebavo. Posebej v primeru prebavnih motenj, napenjanja in težav z analnimi žlezami, v primeru driske ali zaprtja.