Alenka Sunčič Zanut, inštruktorica šolanih psov

Petindvajset let dela, razmišljanja, nepresahljive ljubezni do psov me je pripeljalo do spoznanja, da so naši štrinožni prijatelji dejansko spoj minimalno treh zaznanih nivojev telesa, mentala in čustev. Prav vsak izmed nivojev igra svojo nepogrešljivo vlogo znotraj pasje celote. Posamezen sloj psa deluje optimalno samo kadar se nahaja v lastni harmoniji.
Hkrati morajo nivoji ustvarjati tudi medsebojno sozvočje. Samo takrat je naš kuža zadovoljen znotraj svojega pasjega kožuha.

Prehranska dodatka Pasji kokos in česen psu pomagata doseči prav to – harmonijo, zadovoljstvo na telesni ravni, saj z izdelkoma hranimo telesne celice, tkiva, nudimo podporo sklepom, koži, dlaki.
Možgani psa (kakor človeka) plavajo v maščobi in pasji kokos/česen s svojim hladno stiskanim ekološkim kokosovim oljem nahranita možganske celice, kar psu omogoča opravljanje zahtevnejših možganskih procesov pri delu.

Nenazadnje pes z zadovoljenimi telesnimi in mentalnimi potrebami živi stabilno čustveno življenje, kar bi moral postati cilj vsakega pasjega skrbnika.
Dodana vrednost obeh izdelkov se skriva v ljubezni, energiji, zagnanosti, ki so bili potrebni pri oblikovanju in nato realizaciji ideje. Izdelka odlikuje skrbna premišljenost, želja ponuditi psom podporo, zdravje, veselje, zadovoljstvo in tega se ne da ubesediti. Pes vam bo dodano vrednost pokazal z zadovoljstvom in zdravjem.
S tem razlogom izdelka ponosno zavzemata osrednje mesto v ‘več kot trgovinici’ Pasji svet. Pred prvim nakupom stranke zmeraj z zanimanjem in veseljem slišijo zgodbo ljubezni, ki je temelj izdelku, ki ga namenjajo svojemu kužku.
Seveda se vedno vrnejo po ‘še več’ ne samo Pasjega kokosa ali česna, temveč po ‘še več’ Ljubezni.

Alenka Sunčič Zanut, inštruktorica šolanih psov, vodnica reševalnega psa, vaditeljica psov vodnikov/pomočnikov, avtorica priročnika Psi vodniki in številnih strokovnih člankov, lastnica Pasjega sveta