Pasji kokos za nagrado

Pasji kokos je naša prodajna uspešnica, na katero prisegajo psi in njihovi lastniki. Osvojil jih je ne le z okusom, ampak številnimi pozitivnimi učinki, ki jih prinaša. Preverite, kateri so pozitivni učinki.

Želimo si, da bi pasji kokos spoznal vsak lastnik psa, ki se srečuje s težavami ali pa svojemu ljubljenčku želi nuditi malo razvajanja. Zato k sodelovanju vabimo tudi vas.

Vabimo vas k sodelovanju

  • Že poznate pasji kokos? Na Facebook Naravno zdrav pes objavite fotografijo vašega ljubljenčka s pasjim kokosom, zapišite nekaj besed o tem, kakšne imate izkušnje z njim ter objavo označite s #pasjikokos.
  • Bi želeli spoznati pasji kokos in naše druge aktivnosti? Prijavite se na e – novice.

Vsak mesec bomo podarili 3 Pasje kokose vam, ki boste objavili fotografijo (lahko jo pošljete tudi v inbox) ali se prijavili na e- novice. Vsak mesec bomo izbrali eno Facebook objavo in izžrebali 2 nova prejemnika e – novičk, ki bodo prejeli svoj lonček.

Več o oboževalcih pasjega kokosa in več o izdelku preberite na spodnjih povezavah:

Nagrajenci za mesec AVGUST 2017:
Petra Štrukelj (e-novice)
Špela Savšek (e-novice)
Špela Žugelj (FB fotografija)

Nagrajenci za mesec SEPTEMBER 2017:
Jaka Mušič (e-novice)
Nina Dioniz (e-novice)
Nika Zorko (FB fotografija)

Nagrajenci za mesec OKTOBER 2017:
Anja Frece (e-novice)
Lucija Breznik (e-novice)
Manja Hace (FB fotografija)

Čestitke nagrajencem! O prejemu nagrade jih vsakokrat sproti obvestimo prek e-maila (v primeru prijave na e-novice) oziroma FB (v primeru objave fotografije na FB). Vsi prijavljeni pa boste tudi prek naših e-novic sproti deležni zanimivih informacij in raznih ugodnosti! Hvala vsem za sodelovanje 🙂