Novozelandske školjke – naravna podpora za vezi in sklepe

Poškodbe vezi in sklepov danes predstavljajo najpogostejše ortopedske težave pri psih. Poškodbe lahko prizadenejo pse vseh starosti, v splošnem pa so k težavam bolj nagnjeni težki in slabše mišičasto razviti psi, starejši psi, pa tudi nadpovprečno aktivni psi.

wild & free

Tipični znaki poškodbe vezi in sklepov

  • nenadno šepanje,
  • bolečina v kolenu ob iztegu in krčenju,
  • sedenje psa s poliztegnjeno prizadeto nogo,
  • težko vstajanje po daljšem mirovanju ter
  • otrdeli in zatečeni sklepi.

Zlasti pri večjih in težjih psih je kirurški poseg največkrat edina izbira, v zadnjih letih pa so učinke pokazale tudi mlajše, a dolgotrajno učinkovite in za pse manj invazivne metode, denimo v visokih odstotkih zelo uspešno zdravljenje obolelih sklepov z matičnimi celicami!

Tako v primeru kirurškega kot nekirurškega pristopa pa vam bodo strokovnjaki svetovali izdatno uživanje glukozamina, katerega večina se v pasjem organizmu nahaja prav v veznem tkivu in hrustancu. Kot prehranski dodatek se uporablja tako preventivno kot za zdravljenje bolezni sklepov, saj dokazano učinkovito preprečuje obrabo hrustanca in povečuje gibljivost sklepov.

Novozelandska zelenoustna školjka

Izbira naravnega vira glukozamina je dolgoročno mnogo primernejša od sintetičnega pripravka ter protibolečinskih zdravil, ki ob dolgotrajni uporabi škodljivo učinkujejo na želodec, črevesje, ledvice in druge organe. Naravni glukozamin sulfat se pridobiva po naravnem postopku iz hitina v lupinah školjk.

novozelandske skoljke - naravna podpora vezem in sklepom za pse
Novozelandske školjke – naravni vir glukozamina za lahkotnejše gibanje

Priporočamo

Prav visoka vsebnost novozelandskih školjk – kar 30 % zmrznjenih in posušenih iz naravnega vodnega okolja jih vsebuje naravno prehransko dopolnilo cdVet ArthroGreen – ki kot naravni vir glukozamina in omega 3 maščobnih kislin, na naraven način tvori sklepno tekočino in ščiti vezno tkivo ter tako pozitivno vpliva na različne težave (hrustanca, kit, vezi, medvretenčnih ploščic, sklepne tekočine).

ArthroGreen prehransko dopolnilo se nahaja v obliki mikro praška. Hranilne snovi zelišč tako ohranijo svojo zdravilno potenco, organizem pa jih lahko v tej obliki kar najbolje absorbira ter izkoristi.

Najmanjše, 70 gramsko pakiranje cdVet ArthroGreen, zadostuje za 30 kg težkega psa za več kot enomesečno terapijo.

Opazno izboljšanje že po dveh tednih!

Pozitiven učinek je že dolgo dokazan v praksi kot tudi na podlagi znanstvenih raziskav. V kombinaciji z izbranimi zelišči ~ izvlečkom grozdnih pešk, ginkom, vražji krempeljcem, koprivo, njivsko preslico, jagodami navadnega rakitovca ter spiruline ~ pa daje čvrstost mišicam, preprečuje vnetja in bolečine, izboljšuje gibljivost sklepov ter pozitivno vpliva na presnovo.

V primeru kakršnihkoli bolečin psa vam svetujemo obisk in posvet pri vašem veterinarju, saj lahko že s pravočasnim diagnosticiranjem sklepnih obolenj naredte mnogo za vašega psa in obolenje uspešno pozdravite z manj invazivno metodo za vašega psa. ArthroGreen izberite kot učinkovito preventivo in podporo zdravljenju, mnogo naših strank je nad učinkom navdušenih.

Preberite tudi: Moč narave: zdravilnost naravnih zelišč

ArthroGreen izjemno izboljšuje delovno sposobnost oziroma vzdržljivost psa ter celostno in dolgoročno učinkovito vpliva na naravno krepitev imunskega sistema pasjega organizma.

Več o izdelku in naročilo