Z bioresonanco uspešno nad mnoge tegobe in bolezni brez zdravil

Maja Napret je bioresonančna terapevtka za male živali, ki je v svojem studiu Petsanus v zadnjih letih pomagala že mnogo psom in njihovim vodnikom do kakovostnejšega in srečnejšega življenja.

Zadnjih nekaj let je povsem posvetila raziskovanju bioresonance in alternativnih metod zdravljenja tako živali kot ljudi. Sama je ozdravljen hiperalergik, ki ji je po letih in letih uporabe zanjo neučinkovitih konvencionalnih zdravil za alergije uspelo z bioresonančnimi terapijami. Pridobljeno znanje že več let uspešno uporablja pri delu s psi, ki imajo različne zdravstvene težave.

bioresonanca za pse

V kratkem intervjuju je pojasnila glavne prednosti in področja, kjer lahko z bioresonanco pomagamo svojemu psu.

Maja, katere so najpogostejše težave, pri katerih se bioresonanca lahko uporablja?

Bolezni, ki jih lahko tretiramo so srčne bolezni, bolezni krvožilja, motnje prebave in težave s kožo (izpuščaji, ekcemi, alergije, demodex). Pri boleznih, kot so artritis in displazije, bioresonančna terapija upočasni napredovanje bolezni in ublaži bolečine brez uporabe zdravil. Bioresonančna terapija je odlična podpora konvencionalnim postopkom zdravljenja v primeru poškodb v obliki večjih ran ali zlomov kosti. V teh primerih terapija pospeši celjenje in deluje protibolečinsko. Z bioresonanco pa lahko delujemo tudi preventivno.

Kakšen je potek bioresonančne terapije?

Diagnostično testiranje opravimo v približno 45-ih minutah. Vaš ljubljenček ima med testiranjem na sebi 2 elektrodi, s pomočjo katerih naprava pridobiva frekvenčne informacije ter jih primerja z referenčnimi frekvencami, ki so shranjene v posebnih ampulah (alergeni, bakterije, virusi…). Diagnostika je povsem neboleča. Rezultate izveste takoj. Takoj po diagnostiki lahko pričnemo s terapijami. Posamezna terapija traja približno 60 minut. Število terapij, ki jih kuža potrebuje je odvisno od njegovega zdravstvenega stanja. Običajno opravimo 6-12 terapij.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede podpore zdravljenja vašega psa z bioresonančno terapijo, vas vabimo, da se obrnete na Majo ali nam pišete na naslov [email protected]. Odgovore in mnenja strokovnjakov bomo javno objavili, da bodo v pomoč čim širšemu krogu lastnikov psov!

Maja Napret Bioresonanca za živali

Maja bo vesela vašega sporočila. Kontaktirajte jo:

e: [email protected]
m: 031 697 796
w: www.petsanus.si
FB: http://www.facebook.com